Na Humenné nestačil ani jeden z najlepších výkonov v sezóne

Posledným súperom rytierov bolo v základnej časti Humenné. Kežmarčania zvládli úvodný tlak domácich, ktorý trval takmer polovicu prvej tretiny a následne začali viac útočiť aj oni. V prvej tretine mohol gól padnúť na oboch stranách, ale najmä gólman Kežmarku Glosár sa vyznamenal, keď rytieri prepadli v obrane a rútili sa na neho dvaja Humenčania. Mladý brankár odchytal za Kežmarok posledný zápas v sezóne.

Druhá tretina priniesla nezmenený obraz hry. Oba tímy mali blízko k tomu, aby išli do vedenia, ale nestalo sa. Kežmarčania bez niektorých stabilných hráčov v zostave neboli pre domácich ľahkým súperom.

Na začiatku poslednej časti hry bolo jasné, že zápas bude o jednom góle. Po opatrných pätnástich minútach sa ako prví tešili domáci, keď strelu od modrej nohou tečoval Šiňanský a rozhodcovia gól uznali. Kežmarčania chceli všetko vrhnúť do útoku, odvolali brankára, ale gól napriek niekoľkým šanciam nestrelili. Naopak, Humenčania svoje vedenie poistili gólom do prázdnej bránky.

Kežmarčania sa predstavia v časti o umiestnenie o 5. až 8. miesto. Ich prvým súperom bude Gelnica, ktorú privítame na vlastnom ľade 1. a 2. februára o 17.00 hod.

II. liga seniorov – 18. kolo:

HC 19 Humenné – MHK Kežmarok 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)