Sezónu sme ukončili jasným víťazstvom nad Gelnicou

V celej sérii zvíťazili rytieri 3:2 na zápasy a vo východnej skupine B obsadili konečné 5. miesto.

Kežmarčania začali aktívnejšie než hostia, ale napriek niekoľkým dobrým šanciam otvorili skóre až v 14. minúte, kedy sa v presilovke presadil Zavalniuk po prihrávke Cvejna a Liubimova. Dobrý hokej pokračoval aj ďalej, šance pribúdali na oboch stranách, ale gólmani za svoj chrbát nepustili ani jednu strelu.

Úvod druhej časti hry vyšiel domácim, keď sa puku zmocnil Garay a po 66 sekundách zvýšil na 2:0 pre rytierov. Po ďalších siedmich minútach bolo už 3:0 po presnom zásahu Krempaského

Záverečná tretina sa začala v nervóznej atmosfére. V úvode mali hrať hostia 4-minútovú presilovku, ale zlé striedanie ich pripravilo o polovicu hry v početnej výhode. Následne tresty pribudli na jednej i druhej strane za nešportové správanie či pästný súboj, ale skóre sa nemenilo. Štyri minúty pred koncom sa Kežmarčania presadili ešte raz zásluhou Wesselényiho. Posledné slovo mali však hostia, ktorí v 57. minúte skorigovali stav na 4:1 pre Kežmarok.
Kežmarčania tak ukončili sezónu na 5. mieste východnej skupiny B.

MHK Kežmarok – HC Rebellion Gelnica 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)

Góly MHK Kežmarok: 14. Zavalniuk (Cvejn, Liubimov), 22. Garay (Tenkel, Liubimov), 29. Krempaský (Liubimov, Garay), 56. Wesselényi (Jankura, Krmenčík)

Vylúčenia: 6:7, navyše Harendarčík 10 min. nešportové správanie. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0.

MHK Kežmarok: Fekete – Tomeček, Kramár, Hohol, Pícha, Krmenčík, Cvejn – Liubimov, Zavalniuk, Krempaský, Wesselényi, Garay, Tenkel, Kopkáš, Jankura, Svitana, Huszárik, Bukovina. Tréner: Milan Jankura