V treťom kole privítame doma Sabinov. Dosiahneme tretie víťazstvo?

Dobre naladení kežmarskí hokejisti privítajú v sobotu, 16. októbra od 17.30 hod. na svojom ľade súpera zo Sabinova.

Sabinovčania zatiaľ, rovnako ako Rytieri, odohrali v aktuálnej sezóne dva zápasy. V prvom kole prehrali na ľade rezervy HK Brezno 3:6 a v druhom kole už na domácom ľade nestačili na B-tím Liptovského Mikuláša a prehrali vysoko 3:9.

Jednotkou v bráne Sabinova je Štefan Fekete, ktorý je dobre známy aj Kežmarčanom. Práve za Rytierov odchytal v sezóne 2019/2020 17 zápasov. V obrane sa Sabinovčania môžu spoľahnúť na skúsených hráčov ako Guntáš, Triščík či Hrušovský. V útoku sú to zas Martin Segľa, Hajduk, Bortňák či Goffa.

Kežmarok má so Sabinovom takmer vyrovnanú bilanciu. Počas dvoch sezón odohrali tieto dva tímy spolu šesť zápasov, pričom Kežmarčania si v nich pripísali dve víťazstvá, jedno víťazstvo po samostatných nájazdoch a tri prehry s celkovým skóre 25:36.

Podarí sa Rytierom zaknihovať tretie víťazstvo v sezóne? Príďte ich povzbudiť v sobotu, 16. októbra od 17.30 hod. na kežmarský zimný štadión.

Vstup na zápas bude podľa platného nariadenia Regionálneho úradu verejného zdravotníctva so sídlom v Poprade. Ďakujeme za pochopenie.

 

Vzájomné zápasy MHK Kežmarok s HK Sabinov

2019/2020

Základná časť

HK Sabinov – MHK Kežmarok 4:5 sn

MHK Kežmarok – HK Sabinov 5:2

 

2018/2019

Základná časť

HK Sabinov – MHK Kežmarok 8:1

MHK Kežmarok – HK Sabinov 8:2

O umiestnenie

HK Sabinov – MHK Kežmarok 12:3

MHK Kežmarok – HK Sabinov 3:8