Kežmarčania na Sanok nestačili, rozhodli až samostatné nájazdy

Domáci vyhrávali 1:0 aj 3:2, ale na tri body to nestačilo.

Po 14 dňoch sa hokejisti MHK Kežmarok opäť predstavili na domácom ľade, ich súperom bol tentokrát poľský Sanok. Už od úvodu sa hral zaujímavý hokej, avšak s mnohými vylúčeniami na jednej i druhej strane. Streleckú prevahu mali hostia, ale skóre sa v prvej dvadsaťminútovke nezmenilo.

Obraz hry sa nezmenil ani v druhej tretine. Kežmarčania hrali od 29. minúty v oslabení, počas neho ušiel Ištocy a strelou ku vzdialenejšej tyčke prekonal brankára hostí – 1:0. O dve minúty išiel na trestnú lavicu ďalší Kežmarčan. Poliaci túto výhodu využili a vyrovnali na 1:1. Domáci sa ani nestihli otriasť z vyrovnávajúceho gólu a Glosár lovil puk opäť z brány po dorážke Minemota.

Tretia tretina sa začala lepšie pre domácich. V 44. minúte vyrovnal Wesselényi a v 46. minúte poslal Kežmarčanov do vedenia opäť Ištocy – 3:2. Hostia neustále ohrozovali Glosára v bráne domácich, čo sa im aj podarilo. Dve minúty pred koncom využil skrumáž pred bránkou Strzyžowski a vyrovnal na 3:3.

V predĺžení gól nepadol, v nájazdoch boli úspešnejší hostia, a tak ostal domácim iba jeden bod.

Najbližšie sa Kežmarčania predstavia v sobotu, 9. novembra v Liptovskom Mikuláši a následne doma, 16. novembra o 17.30 hod. privítajú HC Humenné.

 

II. liga seniorov – 7. kolo:

MHK Kežmarok – UKS MOSiR Sanok 3:4 po sn (0:0, 1:2, 2:1 – 0:0, 0:1)

Góly Kežmarku: 30. Ištocy (Hohol), 44. Wesselényi (Hohol), 46. Ištocy (Liubimov, Huszárik)

Vylúčení: 11:9, z toho Leško (Kežmarok) 10 min. za vrazenie na mantinel a Witan (Sanok) 10 min. za nedovolenú a nebezpečnú výstroj. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 1:1. Strely: 12:42.

MHK Kežmarok: Glosár (Anovčin) – Zavalniuk, Pisarčík, Tomeček, Hohol, Leško, Jarembák – Liubimov, Ištocy, Huszárik, Wesselényi, Svitana, Smolen, Kopkáš, Kolesár, Bukovina, Krmenčík, Krempaský, Pícha. Tréner: Milan Jankura.