Individuálne štatistiky po základnej časti ovládol Ištocy

Kežmarský útočník bol najproduktívnejším hráčom rytierov a taktiež najlepším nahrávačom. Post najlepšieho strelca tímu mu však tesne unikol.

Začnime ale u brankárov. Jasnou jednotkou bol Vladimír Glosár, ktorý nás na základnú časť prišiel posilniť z Michaloviec. Nastúpil v 14 zápasoch, v ktorých zaznamenal štyri víťazstvá v riadnom hracom čase, štyri víťazstvá po predĺžení, resp. po samostatných nájazdoch, päť prehier a jednu prehru v predĺžení či po nájazdoch. Sezónu zakončil s priemerom 3,65 gólu na zápas a s úspešnosťou zásahov 90,36 %.

Dvojkou bol Adam Anovčin. Nastúpil v štyroch zápasoch, zaznamenal jednu výhru a tri prehry s priemerom 5,35 gólu na zápas a s úspešnosťou zásahov 87,88 %.

Najproduktívnejším hráčom Kežmarku sa stal útočník Jozef Ištocy. V 14 zápasoch strelil sedem gólov a na ďalších 13 prihral, vďaka čomu bol aj najlepším nahrávačom. Sezónu tak zakončil s priemerom 1,43 bodu na zápas.

Najlepším strelcom v základnej časti sa stal Patrik Huszárik, ktorý prekonal súperových brankárov osemkrát. O jeden presný zásah menej zaznamenali Jozef Ištocy a Šimon Pisarčík.

V každom zápase základnej časti nastúpili len štyria hráči: Aleksandr Liubimov, Michal Tomeček, Nikita Zavalniuk a Lukáš Svitana. Naopak, len na jeden zápas nastúpili Radovan Bjalončík a Roan Krupa.

Z hľadiska tímových štatistík sme boli na tom dobre, ale aj zle. Z hľadiska oslabení zaznamenali hráči MHK Kežmarok 90-percentnú úspešnosť, keď z 90 oslabení – najviac z celej II. ligy - inkasovali len deväť gólov. Na druhej strane, zo 66 presiloviek sme využili len 4.